Podprimo CleanSea vizijo

Nekaj resnic o CleanSea.co viziji:

Vsako leto v ocean vstopi 8 milijonov ton plastike in zavrženega ribiškega orodja, po ocenah pa bo do leta 2050 v oceanu več plastike kot rib (po teži). Že 90% vseh morskih ptic ima plastiko v želodcu in milijoni morskih živali, kot so morske ptice, tjulnji, kiti, delfini in morske želve, vsako leto poginejo zaradi onesnaženja s plastiko in zavržene ribiške opreme. Na morsko okolje deluje tako uničujoče, da lahko poruši ravnovesje v celotnih ekosistemih.

Cilj CleanSea je preprečiti, da bi oceanska plastika škodovala morskemu življenju, in oblikovati boljšo prihodnost naših oceanov. To storimo tako, da iz oceanov odstranimo plastiko in druge vrste škodljivih smeti, večinoma na Švedskem, pa tudi na mednarodni ravni. Smo ekipa 6 ljudi, ki izvajajo obalne čiščenja, zbirajo plastiko na površini v priljubljenih marinah in se potapljajo za odstranjevanje plastike na dnu oceana. Do zdaj smo iz oceana odstranili več kot 11 000 kilogramov smeti, naš cilj pa je zdaj doseči 20 000 kilogramov!

Ta projekt financiramo s prodajo naših zapestnic CleanSea in za vsako prodano zapestnico odstranimo 1 kilogram oceanskega smeti. Naročnine imamo tudi na CleanSea, tako da lahko ljudje kot naročnik CleanSea vsak mesec pomagajo financirati odstranjevanje 1 kilograma, 1 kilograma ali 2 kilograma smeti iz oceana. Vsak naročnik dobi naročninsko zapestnico, novo sezonsko zapestnico vsake 4 mesece in mesečno poročilo o napredku projekta CleanSea.

Izjemna vizija in izjemne zapestnice, ki resnično spreminjajo in izjemen doprinos oceanu in vsem živalskim vrstam v duhu izjemne prihodnost snujejo s čudovitimi koraki osveščanja TU IN ZDAJ.

Več o CleanSea.co in NAKUPU njihovih izjemnih zapestnicah si lahko preberete na:

www.cleansea.co

Z ljubeznijo do oceanov in vseh morskih bitij sem vstopila na nova vrata srca SODELOVANJE – Affiliate program, ki TU IN ZDAJ svojstven pečat čuječnosti pustijo ter povežejo mostove ljubezni z izjemno vizijo CleanSea.co.

Hvala, ker ti je mar <3.