Ljubezen onostranstva

Medijstvo ali komunikacija s pokojniki je izjemno popotovanje, kjer Vam predam sporočila od Vaših dragih onkraj mavrice. Kdo in zakaj se nam na tem izjemnem popotovanju OGLASI vselej oni VEDO, oz svojo prisotnost / pristnost jasno, glasno in ljubeče potrdijo v njihovem unikatnem načinu ter jeziku duše. Samo popotovanje poteka v duhu ljubezni in svetlobe ter predvsem novi mir znotraj vašega srca se snuje.

Preden se naše snidenje odvije Vam jaz določena sporočila spišem ter ob vašem prihodu vam jih predam in še zadnja sporočila svoj pomen DOBIJO.

Trajanje: cca 90 min
Cena: 90 eur

Medijstvo in intuitivno ustvarjanje je izjemno popotovanje, kjer komunikacija s pokojniki Vas vse blagoslovi, še z izjemno stvaritvijo sliko ONKRAJ BESED, v duhu ljubezni in njihove večne podpore.

Sam potek celotnega duhovnega popotovanje je v sledečem zaporedju in sicer po vašem naročilu na samo duhovno popotovanje, vam spišem sporočila Vaših dragih onkraj mavrice ter intuitivno ustvarim sliko ONKRAJ BESED ter Vam ju skupaj predam na dan našega snidenja. Ob prihodu se zvrstijo še vsa ostala sporočila, potrditve in predvsem mir ponovno zaobjame vaše srce.

Trajanje: cca 90 min
Cena: 200 eur