Iniciacija v zlati reiki

Izjemno orodje, ki skozi tvojo srčno zavest v nove globine ljubezni s seboj in s svetom snuje.

Zlati reiki v današnjem času je tisti segment in nivo čustvene inteligence v duhu čuječnosti do sebe in posledično do vseh drugih. Odpiranja skozi glavna vrata duše in sicer srce ter intuicijo se na tem življenskem popotovanju prizemljuje. Nekoč si lahko bil iniciairan v zlati reiki pod pogojem, da imaš vse stopnje Reikija, a ker se energija planeta in nas samih dviguje tega predznanja ni potrebno. Osnoval ga je Ole Gabrielsen.

V srčiki svoji je Zlati Reiki božanska vibracija dostopna vsem in nas po*vrne v izvorno izražanje in življenje skozi srce oz nas premakne iz analitičnega aspekta dojemanja snovnega življenja NAZAJ V SRCE. Presvetljuje naša čustva in nas povezuje v božanski vidik oz nov spekter bolj pozitivnega srčno navdihujočega življenja.

Toplo in srčno priporočam vsem tistim, ki ste pripravljeni na srčno življenje podprto z novimi bolj lahkotnimi pogledi in predvsem intuiciji skozi ta proces dovolite skozi odprto srce zacveteti v novih barvah duše. Zlati reiki uporabljamo za odpravo vseh vrst strahov, fobij, čustvenih travm, čustvenih izgub, melanholije, depresije, izjemna podpora pri delovanju jeter, žolča slinavke itd...odpiranje 6 in 7 čakre ... z njim podpremo sebe, naše domače, živali, naravo, hrano in vodo, rastline, naše energijsko čiščenje prostora in skozi čas lahko tudi delimo v širni svet.

Na tečaju bomo obravnali osnove reikija, glavna načela, čakre, tehnike, aktivacije za sebe in druge, bovisove scale, prizemljevanje, inciacija v Zlati Reiki...

S seboj obvezno prinesite svoje osebno nihalo, katerega bomo potrebovali pri uporabi bovisove scale, hvala.

Čutim, da je čas da tovrstno inciacijo predam v širni svet, kajti čas je da vedno VEČ LJUDI HODI IN ŽIVI NA TEM IZJEMNEM PLANETU SKOZI ODPTRO SRCE, KI RAZUME SKOZI BOŽANSKO VIBRACIJO vse kar v danem trenutku predano mu/ ji je.

Plačilo se izvede na dan dogodka in prijave sprejemam na altairanna@gmail.com do zapolnitve mest.

Cena 120 eur na osebo.

Hvala za POGUM in predvsem vračanje NAZAJ V SRCE.